Topul județean al firmelor constănțene pe anul 2018

Evenimentul economic cel mai important al lunii noiembrie îl reprezintă, fără îndoială, lansarea Topului societăților comerciale din județul Constanța, pe anul 2018.

Ajuns la a XXVI-a ediție, clasamentul realizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța se bucură de un mare interes din partea mediului de afaceri. Prezența pe podium are nu doar valoare sentimentală, ci și una materială. O diplomă de top dă strălucire și greutate cărții de vizită a firmei în relațiile comerciale.

In cadrul festivității de premiere organizată la Complexul Melody, din Mamaia, au fost prezenți oameni de afaceri, primarul municipiului Constanța  și alți oficialii locali, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați la Constanța.

Compania noastră, Good Winds Marine Services, a ocupat locul 2 în cadrul acestui eveniment, la categoria “Microintreprinderi- Prestări Servicii”.

De acum înainte ne așteaptă noi provocări pe care suntem nerăbdători să le înfruntăm cu același profesionalism, transparență și determinare, calități ce ne-au ajutat să fim mereu în topul companiilor de succes din Constanța.

Dorim să mulțumim tuturor colaboratorilor, partenerilor și colegilor fără de care nu am fi ajuns unde suntem acum. Vă mulțumim pentru că ați ales Good Winds Marine Services!