Cruise Job Fair – Bucharest 2019

Anul acesta a avut loc prima ediție a târgului de Job-uri pentru vasele de Pasagere din România, organizat la București, pe 1 Noiembrie.

Organizatorii au fost suprinși atât de numărul mare al companiilor recrutoare, cât și de numărul aplicanților dornici să își depună CV-urile sau aplicațiile.

Aglomerația  nu i-a împiedicat pe niciunul dintre ei să răspundă cu răbdare și cu zâmbetul pe buze tuturor celor interesați de ofertele de muncă oferite de către armatorii străini.

Compania noastră a fost reprezentată în cadrul acestui târg de către departamentul Pasagere (Crew Lab), Doamna Ilinca, Doamna Cristian și Dl. Director Reghintovschi. Dânși i-au întâmpinat în cadrul standului pe  toți aplicanții interesați, raspunzând tuturor intrebărilor, fără niciun fel de ezitare.

În colaborare cu partenerii noștri, Aida și Costa , cărora le mulțumim pentru suportul și susținerea acordată, am reușit pentru un prim târg la care am participat împreună, să stabilim contacte noi, conexiuni cu candidați interesați de viitoare colaborări și mai mult decăt atât, să fim vizibili în rândul celoralalte companii de Pasagere prezente la târg.

Pe viitor ne dorim să fim prezenți și activi la astfel de evenimente, atât la nivel național cât și internațional deoarece considerăm că este important să fim ancorați în piața muncii și în dinamica cu care aceasta se schimbă de la un an la altul.